Дорогі захисники України!

Щиро  вітаю вас із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці.

Це свято особливе, бо нагадує нам про громадянський обов’язок і важливе призначення кожного – оберігати і захищати Батьківщину.

День Захисника України є справжнім святом самовідданості і благородства, що так органічно поєдналося з іншими святами, які також відзначають 14 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва. І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі.

Хочу висловити найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всіх, хто носить високе звання Захисника України.

Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

З повагою секретар Грицівської селищної ради

Інна СЛАБА