Фестиваль єдності “Найстаріше поселення ОТГ”

12 серпня 2018 року в селі Микулин Полонського району відбулося свято села, а саме фестиваль єдності «Найстаріше поселення об’єднаної територіальної громади» з нагоди 934 річниці з Дня першої згадки про Микулин.

На святі були присутні жителі Микулина та гості . З нагоди свята микулян привітали: представники ТОВ «Старокостянтинів Агро», Віталій Янушевський – помічник народного депутата Романа Мацоли.

Голова Грицівської громади Людмила Тіфенбах, вітаючи мешканців села Микулин, побажала їм здоров’я, Божих благословінь , достатку, миру в душах та серцях. Також селищний голова нагородила почесними грамотами Грицівської селищної ради та подарунками найкращих представників села. Зі святкової сцени слова вітання пролунали від старости Прохорчук Людмили. Вона вітала громаду села зі святом та бажала мешканцям всіх благ. Щирі слова подяки пролунали на адресу всіх тих людей які приймали безпосередню участь в організації свята.

Протягом усього свята аматори художньої самодіяльності дарували микулянам та гостям святковий настрій. Святкова атмосфера панувала завдяки учасникам вокальних колективів, та юним талантам усієї Грицівської об’єднаної громади .
Свято пройшло в гарній, радісній атмосфері.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .