Міжнародний фотоконкурсу «Вікі любить Землю»

ГО «Вікімедіа Україна» розпочинає проведення української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю». Фотографії, зібрані під час конкурсу, допоможуть ілюструвати статті у найбільшій онлайн-енциклопедії Вікіпедія. Проєкт привертає увагу до стану збереження природоохоронних територій та біорізноманіття.

Хмельницька область заслуговує на те, щоб бути гідно  представленою у Вікіпедії — вільній енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі. На території області є понад 497 об’єктів природо-заповідного фонду. За 7 років проведення конкурсу було завантажено світлини понад 300 об’єктів, але значна частина природоохоронних територій області все ще не представлена.

ГО «Вікімедіа Україна» та Департамент інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій облдержадміністрації звертається щодо інформаційної підтримки проекту. Будемо дуже вдячні, якщо інформація щодо проведення конкурсу буде розміщена на вашому сайті  чи іншими способами донесена до громадськості.

Більше інформації про конкурс можна знайти на сайті http://wle.org.ua