Підготовка закладів освіти Грицівської селищної ради до нового 2018-2019 н.р.

Завершено підготовку закладів освіти громади до початку нового 2018/2019 навчального року.
21-22 серпня 2018 р. відбувся об’їзд освітніх закладів комісією у складі заступника голови Грицівської селищної ради Ленчук Наталії Олександрівни, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Варави Іванни Йосипівни, начальника відділу житлово – комунального господарства транспорту та благоустрою Малишко Сергія Івановича, спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів Нечипоренко Олени Олексіївни.

Мережа закладів освіти на 01.09.2018 року становитиме 6 закладів дошкільної освіти ( Грицівський ЗДО, Орлинецький ЗДО, Лотівський ЗДО, Сасанівський ЗДО, Малошкарівський ЗДО, Микулинський ЗДО) та 5 закладів загальної середньої освіти (Грицівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Микулинський ЗЗСО І-ІІ ст., Крачанівський ЗЗСО І-ІІ ст., Малошкарівський ЗЗСО І-ІІ ст. , Великошкарівський НВК).

Відповідно до перспективної мережі у закладах освіти Грицівської селищної ради буде навчатися 619 учнів ( 5 учнів навчатимуться за індивідуальною формою) . У новому навчальному році в школи громади передбачається прийняти на навчання 70 першокласників, в т.ч. у сільській місцевості – 14 дітей.

Для забезпечення підвищення якості освіти, економічної ефективності функціонування закладів освіти, приведення освітньої мережі у відповідність до потреб і особливостей регіону, поліпшення доступу до якісних освітніх послуг та їх урізноманітнення, у громаді впроваджується оптимізація освітньої мережі. У зв’язку із малою наповнюваністю класів призупинено діяльність Орлинецького НВК «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» (відповідно до ст.14 Закону України «Про загальну середню освіту») та реорганізовано у Орлинецький заклад дошкільної освіти.

Шкільні автобуси пройшли плановий ремонт та будуть забезпечені на 100% паливно-мастильними матеріалами.
В період підготовки до нового навчального року на ремонт закладів освіти залучено кошти з різних джерел. Об’єм проведених робіт переконує нас в тому, що не стоять осторонь освітянських проблем органи влади і підтримують розвиток освіти, докладають зусиль, щоб з кожним роком навчальні заклади ставали більш матеріально, технічно й інформаційно-забезпечені, могли надавати якісні освітні послуги.

Дякуємо керівникам навчальних закладів, педагогічним колективам, обслуговуючому персоналу шкіл, батькам, які доклали чимало зусиль, щоб провести якісні ремонти. Спільними зусиллями влади, педагогів, громадськості з залученням коштів спонсорів та благодійників нам вдалося вирішити проблеми щодо якісних ремонтів приміщень.

Гриців

Велика Шкарівка

Орлинці

Микулин

Крачанівка

Мала Шкарівка

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .