ПОЧЕСНИЙ ВЕТЕРАН УКРАЇНИ

18 серпня жителі нашої громади, Хоморецька Ніна Петрівна, лікар акушер-гінеколог на пенсії, та Коханівська Василина Авакумівна, вчитель-методист на пенсії, отримали відзнаки «Почесний ветеран» за внесок у розвиток науки, освіти та медицини України (наказ №9 від 08.05.2020 року голови Ради Організації ветеранів України).

50 років присвятила Хоморецька Ніна Петрівна своїй праці, допомагаючи жінкам підтримувати здоров’я і мамам привести на світ своїх малюків. З цих 55-ти років 44 роки вона була завідуючою акушерсько-гінекологічним відділенням Грицівської районної лікарні.

    55 років Коханівська Василина Авакумівна допомагала і допомагає дітям вивчити іноземну мову, тим самим розкриваючи їхній потенціал і відкриваючи їм нові можливості. Вона виховала кілька поколінь учнів Грицівської та Ленківської середніх шкіл, а також Грицівського ВПУ №38, де вона працювала.

    Праця обох цих шляхетних жінок це своєрідна путівка в життя для багатьох. Безперечно, кожна людина і її робота є важливою. Та ніхто не заперечить особливості праці лікаря і вчителя. Відзнака «Почесний ветеран» – це символ пам’яті і вдячності Ніні Петрівні і Василині Авакумівні за високий професіоналізм і відданність своїй роботі, що підтвердять їхні численні пацієнти та учні.

Від імені всієї громади ми бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духа, довголіття, невичерпної енергії та мирного неба!