Відбулась сьома (позачергова) сесія Грицівської селищної ради VІІ скликання

21 травня 2018 року відбулось засідання сьомої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Тіфенбах. На засіданні були присутні начальники відділів Грицівської селищної ради, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та запрошені.

На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 14 питань.

Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Волошин Сергій Миколайович прозвітував про виконання селищного бюджету за І квартал 2018 року, про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, про укладання угод між Грицівською селищною радою та Шепетівською районною радою , про укладання угоди між Хмельницькою обласною радою та Грицівською селищною радою.

Перший заступник селищного голови Семенюк Юрій Васильович вніс на розгляд сесії питання про затвердження Програми соціально – економічного розвитку Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2020 роки.

Начальник відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Градомський Віталій Валентинович виніс на розгляд сесії питання про затвердження програми «Зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) та покращення надання медичної допомоги населенню на 2018-2020 роки», про затвердження Положення «Про організацію служби «Соціальний автобус» Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади), про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2020 роки, про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян , що проживають на території Грицівської ОТГ.

Заступник селищного голови Ленчук Наталія Олександрівна внесла на розгляд сесії питання про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2018 -2020 роки.

Юрист Грицівської селищної ради Василь Васильович Столярчук виступив з інформацією про затвердження додаткової угоди оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна щодо заміни сторони орендодавця .

По питанню про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік – доповідав Волошин Сергій Миколайович – начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів.

По питаннях про встановлення земельного податку на 2019 рік та про врегулювання земельних відносин – доповідала Наконечна Галина Андріївна спеціаліст з комунальної власності та земельних відносин.

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

У “Інших питаннях” заступник селищного голови Ленчук Наталія Олександрівна та завідуюча Грицівською селищною бібліотекою Грабарчук Валентина Михайлівна повідомили присутнім про створення публічної бібліотеки в умовах ОТГ. А також заступник селищного голови Ленчук Наталія Олександрівна повідомила присутнім, що в зв’язку із проведенням медичної реформи, мешканцям об’єднаної територіальної громади необхідно укласти декларацію про надання медичних послуг із сімейним лікарем, якого вони обрали, а також зазначила, що цей крок дає безкоштовне лікування пацієнтам та збереження медичних закладів первинної ланки. І наостанок Питянчин Констянтин презентував виробничий (інформаційний) кооператив який вони хочуть створити в нашій ОТГ.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .