Відбулась дванадцята (позачергова) сесія Грицівської селищної ради VII скликання

19 листопада 2018 року відбулось засідання дванадцятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Тіфенбах. На пленарне засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Наконечна Галина, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 11 питань.

Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Волошин Сергій Миколайович доповідав по декількох питаннях, а саме : Про укладання угоди між Грицівською селищною радою та Шепетівською районною радою, Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, Про укладання угоди між Грицівською селищною радою та Шепетівською районною радою.

Заступник селищного голови Ленчук Наталія Олександрівна внесла на розгляд сесії питання: Про затвердження передавального акта Орлинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Грицівської селищної ради Шепетівського району, Про створення в результаті перетворення Орлинецького закладу дошкільної освіти Грицівської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області, Про затвердження базової мережі закладів культури Грицівської селищної ради.

Про стан теплопостачання у Грицівській районній лікарні було заслухано головного лікаря Демчука Олександра Леонідовича.

По питаннях про врегулювання земельних відносин – доповідала Наконечна Галина Андріївна спеціаліст з комунальної власності та земельних відносин.

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .