Відбулася двадцять четверта позачергова сесія Грицівської селищної ради

14 січня 2020 року проведено пленарне засідання двадцять четвертої  (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела секретар селищної  ради  Інна Петрівна Слаба. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Наконечна Галина Андріївна, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

     На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 6 питань.

Ленчук Наталія Олександрівна –  заступник селищного голови доповіла:

  • Про присвоєння рангу секретарю Грицівської селищної ради.

Семенюк Юрій Васильович –  заступник селищного голови доповідав:

  • Про утворення постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна на території Грицівської селищної ради.
  • Про скасування рішення селищної ради від 30.10.2019 №6 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Грицівської селищної ради, що підлягають приватизації у 2019 році».

Малишко Сергій Іванович – начальник відділу  житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою доповідав про наступне:

  • Про передачу майна  Грицівської селищної ради на баланс Грицівського КП «Аква».

Наконечна Галина Андріївна – спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин поінформувала:

  • Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок шляхом жеребкування громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території об’єднаної територіальної громади Грицівської селищної ради.
  • Про врегулювання земельних відносин.

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.