Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти

Сьогодні,19 квітня, у відділі  освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків, відбулася нарада, на якій було розглянуто наступні питання:

1.Про формування установчих документів закладів дошкільної освіти.

2. Про дотримання вимог до ведення основної ділової документації ЗДО.

3. Питання розвитку та якості дошкільної освіти:

– Недоліки в розвитку дошкільної освіти у ЗДО Грицівської  селищної ради;

– Організація роботи та дотримання вимог з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у ЗДО.

4. Про висвітлення публічної інформації на сайтах закладів дошкільної освіти (Що має бути на сайті: статут, ліцензія, кадровий склад, освітні програми, вакантні місця, МТЗ, моніторинг якості освіти,  річний звіт, розмір плати за перебування в садочку, перелік освітніх платних послуг та інше).

5. Про дотримання вимог законодавства, щодо створення безпечного, розвивального середовища, належного утримання всіх приміщень закладу дошкільної освіти.

6. Про недопущення насильства над дітьми (лист МОН від 05.02.2013 №1/9 – 74 «Зупинити насилля над дітьми – справа нашої професійної гідності»).  

Керівникам було дано доручення провести на місцях з усіма категоріями працівників закладів дошкільної освіти позапланові інструктажі з питань виконання ними правил внутрішнього трудового розпорядку, посадових обов’язків, дотримання вимог щодо створення безпечного, розвивального, комфортного середовища.