Відбулася п’ятнадцята позачергова сесія

31 січня 2019 року поведено пленарне засідання п’ятнадцятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний  голова  Людмила Василівна Тіфенбах. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Плющ Наталія Іванівна, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

      На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 11 питань.                                                         

      Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Волошин Сергій Миколайович доповідав по декількох питаннях, а саме : Про  внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, Звіт за 2018 рік, Про укладання угоди між Грицівською селищною  та  Судилківською сільською радами, Про укладання угоди між Грицівською селищною  та  Ленковецькою сільською радами, Про  внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік, Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Шепетівською районною радами, Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Полонською районною радами.

      Варава Іванна Йосипівна –  начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків винесла  на розгляд сесії питання: Про встановлення батьківської плати за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах, які розташовані на території Грицівської ОТГ на 2019 рік.                                                                                                    

      По питанню : Про затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту та енергомоніторингу в бюджетній сфері Грицівської об’єднаної територіальної громади доповідав:  Герасімчук Андрій Миколайович – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій.

      Про затвердження заступника селищного голови доповідав: Висоцький Володимир Анатолійович – начальник відділу організаційного та правового забезпечення, документообігу та кадрової роботи .

    По питаннях про врегулювання земельних відносин – доповідала Плющ Наталія Іванівна спеціаліст з комунальної власності та земельних відносин.

       По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .