Відбулася сімнадцята позачергова сесія Грицівської селищної ради

03 травня 2019 року проведено пленарне засідання сімнадцятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний  голова  Людмила Василівна Тіфенбах. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Наталя Іванівна Плющ, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

Перед сесією було проведено засідання комісій з питань планування, бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного і культурного розвитку об’єднаної територіальної громади (бюджетна комісія), з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури та молоді (комісія з гуманітарних питань), з питань агропромислового комплексу, промисловості та підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (земельна комісія).

     Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Сергій Миколайович Волошин доповідав по декількох питаннях, а саме:

Звіт про виконання бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року.

Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Хмельницькою обласною радами.

Про  внесення змін до бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Шепетівською районною радами.

Про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік.

Про встановлення ставок земельного податку на 2020 рік.

Андрій Миколайович Герасімчук – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій доповідав про затвердження розрахунку розміру заробітної плати, який враховується при визначені вартості будівництва, реконструкції та капітального ремонту за бюджетні кошти на території Грицівської селищної ради на 2019 рік.

Василь Васильович Столярчук – спеціаліст з юридичних питань доповідав про наступне:

          Прийняття спеціально обладнаного автомобіля на баланс Грицівської селищної ради.

          Надання Акціонерному товариству «Укртрансгаз» згоди на прийняття житлового        будинку із зовнішньою мережею електроживлення та газопроводом з державної у комунальну власність Грицівської селищної ради.

Іванна Йосипівна Варава –  начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків винесла  на розгляд сесії питання:

Про стипендії (премії) обдарованим дітям та винагороду педагогічним працівникам Грицівської ОТГ.

Про встановлення розміру плати за надання платних послуг музичною школою Грицівської селищної ради на 2019 рік.

Про припинення шляхом ліквідації Малошкарівської гімназії.

Про врегулювання земельних відносин – доповідала Наталя Іванівна Плющ спеціаліст з земельних питань та комунальної власності.

     По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.