Відбувся захід з питань функціонування служби з перевезення осіб з інвалідністтю, які мають порушення опорно рухового апарату

17.04.2019 року Громадською організацією молоді з обмеженими фізичними можливостями «ГАРМОНІЯ», що у м.Вінниця, проведено захід з питань функціонування служби з перевезення осіб з інвалідністтю, які мають порушення опорно рухового апарату. Участь у заході взяли представники понад двадцяти ОТГ, які за підтримки уряду у березні 2019 року отримали спеціально обладнані автомобілі для перевезення осіб/дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно – рухового апарату. Від Грицівської ОТГ участь у заході взяла головний спеціаліст відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради Паламарчук Н.М.

Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» створила «Службу перевезення людей на візках» у 2006 році, яка функціонує безперебійно за фінансової підтримки Вінницької міської ради та на сьогоднішній день має три одиниці спеціалізованого транспорту обладнаного підйомниками.