Вітання зі славним ювілеєм!

11 березня в селі Онишківці відзначила 90-річний ювілей, жителька села – Нечитайло Марія Семенівна. У цей день її щиро вітали рідні та близькі люди. Із вітаннями та подарунками до її оселі завітали секретар Грицівської селищної ради Інна Петрівна Слаба, заступник селищного голови Юрій Васильович Семенюк, а також Тетяна Василіівна Сидорчук та Алла Іванівна Конишева.

Попри поважний вік ювілярка активна, рухлива й працьовита, з щирою посмішкою на обличчі зустрічає гостей, запрошує до своєї оселі.

Життєвий шлях іменинниці був нелегким. На долю маленької дівчинки  випали голодомор, Друга світова війну, період відбудови. Довелося рано братися за роботу. Марія Семенівна працювала в ланці колгоспу. Разом з чоловіком виростили троє дітей, два сини і доньку. Та, на жаль, чоловік помер, відтак сама  боролася зі всіма життєвими проблемами. Та не дивлячись на всі виклики долі, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з родиною. Завжди усміхнена і привітна. Має п᾽ятеро онуків, сім правнуків та троє праправнуки.

Вітаючи іменинницю з поважним ювілеєм, гості щиро побажали міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. 

Сама ж іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.