Засідання Ради регіонального розвитку Хмельниччини

20 березня,  Президент України Петро Порошенко взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку Хмельниччини, що було присвячене затвердженню Перспективного плану розвитку області на 2019-2021 роки. Щоб обговорити перспективи області та остаточно визначитися із пріоритетами подальшого розвитку, у Хмельницькому зібралися представники виконавчої влади, місцевого самоврядування та небайдужі громадяни.

Глава держави відзначив успіхи Хмельниччини в реалізації цілої низки реформ, що відбуваються в державі. Зокрема, він зазначив, що Хмельницька область активно залучає інвестиції та створює робочі місця, адже за останні чотири роки створено майже 40 тисяч робочих місць. В області працює понад 230 підприємств з іноземним капіталом із 35 країн світу.

Також Петро Порошенко подякував хмельничанам за підтримку української армії, яка на його тверде переконання є гарантом суверенітету і незалежності нашої держави.

У засіданні Ради регіонального розвитку від Грицівської ОТГ взяли участь: селищний голова Людмила Тіфенбах, заступник Наталія Ленчук, секретар Інна Слаба, начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Сергій Волошин, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Андрій Герасімчук.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .