Рішення Восьмої сесії VIII скликання Грицівської селищної ради 20 серпня 2021 року

  1. Про  внесення змін до  бюджету Грицівської селищної територіальної громади на 2021 рік (22533000000)  код бюджету. (Додатки)
  2. Про придбання нерухомого майна в комунальну власність територіальної громади.
  3. Про зміну назви вулиці та провулку Терешкової в смт Гриців.
  4. Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік.
  5. Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств, що вилучаються до селищного бюджету .
  6. Про зміну та доповнення тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Грицівська лікарня».
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рибачуку Миколі Зосимовичу.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маковей Людмилі Іванівні.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Демчуку Олександру Івановичу.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бенч Анатолію Вікторовичу.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевчук Софії Ігорівні.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевчуку Ігору Володимировичу.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевчук Діані Ігорівні.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Верхогляду Віталію Клавдійовичу.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Василишина  Віталія Петровича.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Хом’яку Михайлу Степановичу.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бородію Віктору Володимировичу.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Міняйло Тетяні Дмитрівні.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мацюк Юрію Петровичу.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гуменюку Миколі Олексійовичу.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борисюку Костянтину Володимировичу.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Маслоїд Євгенії Володимирівні
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мельник Світлані Миколаївні.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Омельчук Ользі Василівні.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Конончуку Миколі Анатолійовичу.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гуменному Назару Івановичу.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Стецюку Сергію Ананійовичу.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кондратюку Миколі Митрофановичу.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Печінка Віктору Миколайовичу.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дацун Павлу Йосиповичу.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мельнику Миколі Миколайовичу.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Прищепі Ользі Вікторівні.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Мельник – Нюнько Валентині Анатоліївні.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Літнаровичу Івану Петровичу.
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Мазоруку Віталію Івановичу.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Войціцькій Галині Володимирівні.
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення емельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Осіпчук Маріі Анатоліївні
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гуменному Вадиму Івановичу.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Літнаровичу Юрію Миколайовичу.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гуменному Миколі Романовичу.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Скоц Тетяні Дмитрівні.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Балюку Миколі Борисовичу.
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Желага Олександру Миколайовичу.
  44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Собчук Олені Анатоліївні.
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Прохорчуку Миколі Петровичу.
  46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Осіпчук Ніні Корніївні.
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Прищепі Євгені Петрівні.
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гуменній Світлані Петрівні.
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Свінціцькому Андрію Антонійовичу.
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Смурову Леоніду Анатолійовичу.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Михальчишиній Оксані Миколаївні.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Нюнько Віктору Миколайовичу.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Ковризі Миколі Миколайовичу.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Вознюк Марії Олександрівні.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Осіпчуку Петру Петровичу.
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Возному Василю Васильовичу.
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Демчук Марії Миколаївні.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Оніщук Анастасії  Ларионівні.
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Коржан Ілоні Володимирівні.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гуменному Івану Івановичу.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Возній Аліні Миколаївні.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Прохорчуку Анатолію Володимировичу.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Вознюк Ользі Миколаївні.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Процюку Володимиру Валерійовичу.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Шишко Юліі Іванівні.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Головачук Віталіні Петрівні.
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гарбар Риммі Петрівні.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Смуровій Галині Панасівні.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Верхогляд Ірині Віталіївні.
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Романюку Миколі Васильовичу.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бондар Валентині Федорівні.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Гуменюк Антоніні Василівні.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Кириченко Ганні Анатоліївні.
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Пастух Оксані Володимирівні.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Плющ Лідії Петрівні.
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Лавренюк Оксани Миколаївни.
  77. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Ментуха Максиму Олександровичу.
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Тимощуку Олександру Юрійовичу.
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Дохторуку Миколі Павловичу.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Камінському Дмитру Станіславовичу.
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Кушнірук Олені Станіславівні.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Грига Людмилі Петрівні.
  83. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою гр. Сослюк Надії Дмитрівні.
  84. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою гр. Войтович Надії Іванівни.
  85. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою гр. Шелепуну Олександру Петровичу.
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дворкового Олександра Матвійовича, гр. Дворкової Галини Василівни, гр.Корж Валентини Юріївни, гр. Корж Юрія Івановича, гр. Корж Алли Олександрівни.
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фещука Миколи Дмитровича.
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цісарук Надії Петрівні.
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бородій Жанни Анатоліївни.
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маслоїд Євгенії Володимирівни.
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шумейко Людмили Федорівни.
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тимощук Ольги Іванівни, гр. Тимощука Віталія Володимировича, гр. Демчука Володимира Анатолійовича.
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вознюка Миколи Дмитровича.
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козака Анатолія Микитовича.
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Федорчук Вероніки Володимирівни.
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Назарішиної Ніни Савівни.
  97. Про затвердження документації із землеустрою гр. Дворкового Олександра Матвійовича.
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Поліщук Альони Миколаївни.
  99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Поліщук Тетяні Володимирівні.
  100. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Печінки Тетяни Іванівни.
  101. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Фарфури Алли Миколаївни.
  102. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шулика Михайла Олександровича.
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Омельчука Миколи Андрійовича.
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Єрмакової Наталії Олександрівни.
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Яценко Миколи Івановича.
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Голік Галини Олексіївни.
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Харчук Зінаїді Йосипівні.
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Василишиної Людмили Дмитрівни.
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Жарчинського Юрія Романовича.
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сукача Сергія Федоровича.
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Божок Зінаїди Аркадіївни.
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Швороба Володимира Олександровича.
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Семенюк Лідії Михайлівни.
  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Семенюк Наталлі Василівни.
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шумейко Людмили Федорівни.
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Собчук Віри Дмитрівни.
  117. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Попович Катерини Іванівни.
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Заверухи Олександра Максимовича.
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Щербюка Володимира Володимировича.
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Корж Юрія Івановича.
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Пшеничної Валентини Володимирівнии.
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Шептухи Олени Вадимівни.
  123. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Палій Світлани Георгіївни.
  124. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Юзькової Алли Сергіївни.
  125. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Юркул Валентини Леонідівни.
  126. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Полєвої Олени Іванівни.
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Назарук Алли Іванівни.
  128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Вінічук Людмили Анатоліївни.
  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Демчука Дмитра Вікторовича.
  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Демчука Олександра Вікторовича.
  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Ільченко Аліни Петрівни.
  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення гр. Палія Дмитра Володимировича.
  133. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ФГ «Агроінвестпроект-2005» Поліщук В.М..
  134. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ на території Грицівської селищної ради.
  135. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ на території Грицівської селищної ради.
  136. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (проектних польових доріг) в натурі (на місцевості) та передачі їх в оренду ФГ»Агроінвестпроект-2005»  Поліщук В.М..
  137. Про припинення права користування земельними ділянками.
  138. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду орендаря Жвалюка В.М.
  139. Про укладення з орендарем Жвалюком В.М. додаткової угоди до договору оренди землі водного фонду.
  140. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянці Горбач Оксані Миколаївні. 
  141. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянину Возному Миколі Васильовичу. 
  142. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Карнаух Тамари Миколаївни.