Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Грицівської селищної ради

28 вересня 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Грицівської селищної ради

На конкурсі були присутні: Полєва Олена Іванівна – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії;

Дубина Світлана Вікторівна – начальник відділу центру надання адміністративних послуг, секретар комісії;

Гаврилюк Анатолій Миколайович – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Козак Тетяна Степанівна – спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів;

Висоцький Володимир Анатолійович – начальник відділу організаційного та правового забезпечення, документообігу, кадрової та інформаційної роботи.

Полєва Олена Іванівна представила кандидата для проходження конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Грицівської селищної ради Паламарчук Наталію Миколаївну.

Конкурсний відбір переможця здійснювався за результатами іспиту на перевірку та оцінку знань, Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.

 Секретар комісії Дубина Світлана Вікторівна доповіла,  що за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Грицівської селищної ради Паламарчук Наталія Миколаївна набрала максимальну кількість балів -25 (двадцять п’ять).

Комісія вирішила: визначити переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Грицівської селищної ради Паламарчук Наталію Миколаївну.