Профілактичний рейд

З настанням холодної пори року набуває особливої актуальності тема пожежної безпеки у побуті. 

    23 листопада 2021 року, з метою попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій через порушення правил пожежної безпеки у побуті, службою у справах дітей Грицівської селищної ради спільно з представником 29 ДПРП 5 ДПРЗ ГУ ДСНС у Хмельницькій області та поліцейським офіцером громади проведено профілактичний рейд.

    Рятувальник та поліцейський офіцер громади поспілкувалися з сім’ями та нагадали їм основні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж, нагадали про правила експлуатації електричних приладів. Особливо наголосили на недопущенні пустощів з вогнем малолітніх дітей та паління у нетверезому стані, що дуже часто призводить до фатальних наслідків. Крім того, надали рекомендації щодо покращення протипожежного захисту помешкань. Для того, щоб громадяни не забували поради та дотримувалися правил безпечної поведінки, наприкінці бесід їм вручали тематичні листівки.

   Начальником служби обстежено умови проживання дітей в сім’ях, проведено профілактичні бесіди з батьками щодо належного виконання батьківських обов’язків.