Круглий стіл «Запобігання та протидія домашньому насильству»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 07 грудня на базі поліцейської станції Грицівської ТГ, відбулося засідання круглого столу на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству».

    Метою заходу є: активізація діяльності соціальних партнерів задля об’єднання зусиль у захисті прав жителів громади. У заході взяли участь: поліцейські офіцери громади,  представники виконавчого комітету, відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення, центру надання адміністративних послуг, служби у справах дітей Грицівської територіальної громади.

    Під час проведення круглого столу було акцентовано увагу на співпраці між суб’єктами з метою ефективного реагування на факти вчинення насильства в сім’ї. Учасники круглого столу активно обговорили норми діючого законодавства щодо запобігання та протидії домашньому насильству.

   Кожен висловив своє бачення щодо ефективної роботи для покращення якісних послуг постраждалим особам.

   Крім того, слід зазначити, що Акція успішно продовжується в установах та організаціях громади. В бібліотеках функціонують інформаційні локації «Ні!-Насильству», в закладах освіти проходять години спілкування, флешмоби, тренінги.