Скільки років землі — і мільярд, і мільйон, а яка вона й досі ще гарна! Ліна Костенко

01 – 14 квітня 2022 року в Грицівській громаді тривало масштабне прибирання в рамках акції «За чисте довкілля».

Попри воєнний стан, наше селище та села мають бути охайними та затишними. До прибирання долучились працівники Грицівської селищної ради та старостати, бібліотеки, КП «Аква», будинку культури та сільських клубів, технічний персонал дитячого садочка та ліцею, ПП Дехтярук В.О., працівники ВПУ №38 та ВХПУ №19, жителі Валентина та Іван Комащуки, Наталія Кравчук, які не тільки самі організувались, а й залучили до прибирання тимчасово переміщених осіб, сім’я переселенців з Харкова, які прибирають берегову зону Забілецького става.

Спільними зусиллями було упорядковано території: навколо бібліотеки, пам’ятники “Загиблим грицівчанам” та «Визволителям Грицева» (Гора), паркову зону, територію біля ВПУ №38 та ВХПУ №19, старої школи, узбіччя перехрестя вулиць Гарєвського та Суворова, узбіччя вулиці Широка та Шевченка. Завдяки співпраці з директором Грицівського ВПУ №38 Олександром Зарудзейом проведено грейдерування дорожнього покриття по вулицях Ломоносова та частково Гарєвського.

Грицівська селищна рада докладає максимум зусиль для того, щоб зробити нашу громаду чистою та затишною і звертається до мешканців громади долучитися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та облагородити територію навколо власних помешкань, парків і відпочинкових зон поблизу.

Долучитись до прибирання може кожен з вас, демонструючи свою повагу до порядку й чистоти в рідному селищі та селі!