Прощавай, садочок…

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Грицівському закладі дошкільної освіти.

29 – 30 травня  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі – всі бажаючі  прийшли подивитися на вихованців – майбутніх школяриків, яких в цьому році – 51.

Цього дня гостей зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

Цьогоріч Грицівський ясла-садок випускав дві групи, тому святкування проходило два дні.

29 травня випускний у стилі «Стиляги» був у групі Галини Леонтіївни Михальчишиної та Лесі Миколаївни Промінської, а 30 травня – у групі Ірини Федорівни Касьян, де  дівчатка були у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери – у кра­ватках. Маленькими випускниками пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Звучало багато пісень (і навіть англійською мовою) про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальними були таночки дівчаток з їхніми татами, а хлопців – з мамами. Дівчатка кружляли в таночку зі своїми мужніми татами, ну а хлопці були справжніми кавалерами для мам. Подібні танці на випускному, у цьому дошкільному закладі, відбувалися вперше.  

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів. Саме завдяки їхнім спільним зусиллям маємо результат: хороші, розумні, а  головне, здорові діти, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася в.о. завідувача Грицівського ясла-садка Валентина Леонідівна Гуменна, яка побажала усім міцного здоров’я, гарного навчання, чемності, старанності та здійснення всіх мрій та бажань. Валентина Леонідівна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка.

Завітала з привітанням і майбутня вчителька дітей Людмила Олександрівна Демчик, яка  вже  1 вересня радо зуст­ріне їх біля шкільного порога.

Батьки випускників подякували вихователям, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, а батькам бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!