Участь в засіданні регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування

15 травня 2018 року селищний голова взяла участь в засіданні регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування в Україні «Пульс» в Хмельницькому РВ АМУ на тему: «Реформування місцевого самоврядування. Особливості надання медичних та освітніх послуг у нових законодавчих умовах у 2018 році», що проводилось у м. Кам’янець –Подільському.

Розглянуто питання:

  1. Медична реформа. Впровадження медичної реформи згідно законодавства та вимог Департаменту охорони здоров’я в Хмельницькій області. Доповідав начальник Департаменту охорони здоров’я Цуглевич Я.М.
  2. Медична реформа на селі та ОТГ. Декларування договорів з сільським лікарем в Хмельницькій області. Доповідав головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Хмельницького району» Коцюба Л.Г.
  3. Комплекс заходів по взаємодії органів місцевого самоврядування та ДФС України по платежах до бюджету. Реформування ДФС України. Доповідав представник ДФС в Хмельницькій області Саланський А.М.
  4. Взаємодія державних органів охорони праці з органами місцевого самоврядування. Доповідав начальник управління Держпраці в Хмельницькій області Глушаков О.О.

Після засідання учасники зібрання мали можливість відвідати будівництво ТЕС.

 

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .