Нагородження “Матерів-героїнь”

Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Шанування матері – один з найсвятіших обов`язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання “Мати-героїня”.

Відповідно до Указу Президента України від 6 травня 2019 року № 190/2019, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Почесне звання  „Мати-героїня” присвоєно трьом матерям Грицівської селищної ради:

  1. Дмитришиній Марії Миколаївні, жительці с. Онишківці, матері 5 дітей;
  2. Марковець Раїсі Степанівні, жительці с. Сасанівка, матері 5 дітей;
  3. Федоровій Руслані Леонідівні, жительці смт. Гриців, матері 5 дітей.

Вітаючи Матерів-героїнь з присвоєнням Почесного звання України «Мати-героїня», Людмила Василівна Тіфенбах, Грицівський селищний голова, та Ленчук Наталія Олександрівна, заступник Грицівського селищного голови, побажали жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.

             Бажаємо нагородженим міцного здоров’я, гарного настрою, щастя, миру та тепла.