Новий шкільний автобус – найкращий подарунок до 1 вересня

Вчора, 27 серпня, в Грицівському ліцеї відбулася важлива подія. Навчальний заклад отримав новий шкільний автобус, який  тепер буде возити учнів із навколишніх сіл до школи в смт Гриців.

Саме завдяки кооперації коштів державної освітньої субвенції (70 % вартості – 1 млн. 285 тис.грн) та коштів бюджету Грицівської селищної ради (30 % вартості – 555 тис.грн) і було придбано новий автобус українського виробництва «Атаман D093S2». Вартістю 1 млн. 840 тис.грн. Автобус відповідає усім вимогам і нормам України щодо безпечних перевезень дітей.

На вручення подарунку до навчального закладу завітали – заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук, заступник голови райдержадміністрації Віталій Бузиль та секретар Грицівської селищної ради Інна Слаба.

Гості привітали усіх присутніх із цією знаковою подією,  зазначивши, що шкільний автобус був дуже необхідний для дітей, батьків та педагогічного колективу, а також дає змогу більшій кількості дітей можливість навчатись у великій, добре оснащеній школі, де працюють добре підготовлені вчителі.

На урочистій події також були присутні депутат Грицівської селищної ради Михайло Ганаба та заступник керівника департаменту соціальної політики компанії «Епіцентр –Агро» Лариса Трачук, які вручили навчальному закладу сучасний кольоровий принтер.

Директор школи Віктор Старий подякував усім, хто долучився до придбання автобуса.

Придбання нового шкільного автобуса для дітей Грицівського ліцею – це перш за все піклування про безпеку дітей, яка не можлива без якісно організованого підвезення до навчального закладу, це ще один крок для досягнення поставленого нами пріоритетного завдання – рівного доступу до якісних освітніх послуг.

 Дякуємо Хмельницькій обласній раді за співфінансування та підтримку в реалізації даного проекту!