Вітали ювілярку!

25 жовтня 2020 року, свій 90 річний ювілей святкувала жителька с. Сасанівка – Олицька Марія Герасимівна.

У цей святковий день зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами до неї  завітали керуюча справами (секретар) виконавчого комітету  Грицівської селищної ради Ірина Гарбар та в.о. старости сіл Сасанівка, Крачанівка Олена Возна.

Гості щиро привітали іменинницю з поважним ювілеєм та побажали їй міцного здоров’я, оптимізму, бадьорості духу, теплоти та затишку в родині, щоб кожен день її життя був наповнений яскравими і щасливими подіями.

Марія Герасимівна народилася в с. Троєщина, що на Полонщині. Дитинство було важким, як і в більшості дітей того часу. В 7 років залишилася без батька, пережила голод. З 12 років пішла працювати з матір’ю в колгосп – ланковою. Пізніше одружилася, і разом з чоловіком виростили та виховали трьох дітей.

Ювілярці довелось пережити багато труднощів на своєму життєвому шляху: голодомори, війну, повоєнні роки, втрату сина. Проте, вона не тільки все витримала, а завдяки щирому серцю й любові до рідних і близьких, зберегла оптимізм та надію на краще майбутнє.