1 листопада – день працівника соціальної сфери!

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери –  люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей! Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

У Грицівській селищній раді працює тринадцять працівників, які надають соціальні послуги 80 % жителям громади. Це соціальний захист дітей, сімей та молоді, обслуговування одиноких непрацездатних громадян, збір документів для нарахування пільг та субсидій, оздоровлення пільгових категорій громадян, соціальна підтримка учасників другої світової війни, вдів, учасників АТО/ООС, постраждалих від катастрофи на Чорнобильської АЕС, надання послуг з перевезення осіб з особливими потребами.

Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної сфери. Тут не може бути випадкових людей, це – праця за покликанням. Вона по плечу тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

У цей день хочеться сказати спасибі кожному працівнику соціальної сфери за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай множаться ваші добрі вчинки, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу. Здоров’я вам, щастя і благополуччя!