У Грицівській територіальній громаді обмежено роботу закладів харчування, закрито заклади розважальної діяльності

Сьогодні відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З метою вживання додаткових протиепідемічних заходів з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Грицівської територіальної громади, комісія вирішила:

  1. Заборонити на території Грицівської територіальної громади у період карантину з 00:00 годин 20 березня 2021 року:

1.1. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

1.2. Приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів.

1.3.Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.

1.4. Проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявності в споруді приміщенні дотримання епідемічних вимог.

2. Рекомендувати власникам торгівельним та закладів громадського харчування неухильно дотримуватись санітарно – епідеміологічних вимог на період карантину.

3. Рекомендувати керівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти на період карантину запровадити навчання з використанням дистанційної форми навчання.

4. Рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти на період шкільних канікул організувати роботу педагогічних працівників та роботу гуртків у дистанційному режимі, для технічних працівників запровадити гнучкий графік роботи, в закладах дошкільної освіти посилити дезінфекційний режим та протиепідемічні заходи.