Коли сміються діти, прийшло казкове літо

 Дитинство – найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.

          Міжнародний день захисту дітей – це веселе свято для самих дітей і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

        1 червня, у Грицівській громаді відбулося масштабне свято, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей, яке підготувала школа сприяння здоров’ю. Завітали на нього діти з усіх шкіл, дошкільних та позашкільних закладів Грицівської обєднаної територіальної громади.

Заходи розпочались з екскурцій у ВПХУ – 19 та Грицівську селищну бібліотеку.

Святковий концерт відкрила директор Грицівської школи спряння здоров’ю Поліна Сергіївна Шампаніна.

На заході були присутні Людмила Василівна Тіфенбах – Грицівський селищний голова та Іванна Йосипівна Варава – начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зав’язків, які привітали усіх присутніх із Міжнародним днем захисту дітей.

Далі на гостей чекало театралізоване дійство улюблених героїв із мультфільму «Кіт Леопольд», а також розважально – конкурсна програма та номери художньої самодіяльності за участі вихованців школи сприяння здоров’ю, Грицівської музичної школи, Грицівського ясла – садка, учнів Великошкарівської початкової школи та Грицівського ліцею.   

Діти залюбки співали, танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах, за що отримували солодкі подарунки.

Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи смакували козацький куліш, а також морозиво, тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для наймолодших подарувати миті щастя та радості.

 Тож нехай діти будуть щасливими не лише в цей день, а й на протязі всього свого життя, тому що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Також висловлюється щира подяка підприємцям, які подарували дітлахам солодкі подарунки, а це: Москалюк О.В., Макуха В.А., Мисик Л.І., Ганаба М.Д., Поліщук В.М. та Вишневській Т.С..