Почесне звання України «Мати-героїня»

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу. Жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, – присвоюється Почесне звання «Мати-героїня».

Відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 року № 568/2020 за зразкове виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей Почесне звання «Мати-героїня» присвоєно жительці Грицівської територіальної громади Возній Ларисі Анатоліївні.

24 лютого голова Грицівської територіальної громади Марина Поліщук спільно з головою Шепетівської районної державної адміністрації Юрієм Басюком вручили посвідчення та нагрудний знак Возній Ларисі Анатоліївні.

Очільники громади та району подякували Матері-героїні за невтомну працю, гідне виховання дітей та приклад материнської самовідданості і любові, побажали здоров’я, радості, достатку, тепла, шани та поваги від дітей і рідних.