2021рік для закладів освіти  Грицівської селищної ради видався врожайним на добро!

Протягом року освітня галузь громади мала серйозну підтримку влади всіх рівнів: держави, області, місцевого виконавчого комітету. З початку 2021 року в школах  поліпшили матеріально-технічну базу, що дало можливість створити кращі  умови доступності освіти для населення громади, піднесення її якості, ефективності діяльності закладів освіти.

 Відповідно до державної програми «Нова українська школа» для учнів 1-х класів закуплено нові меблі, комп’ютерне обладнання: (ноутбуки, проектори, багатофункціональні пристрої) та дидактичне забезпечення. За кошти освітньої субвенції  (залишки освітньої субвенції) закуплено телевізори Smart TV-42, мультимедійні комплекти у складі: ноутбук, проектор, демонстраційний екран, обладнання для кабінету трудового навчання. Для шкільних їдальнень придбано овочечистку, мультиварку, електричну сковороду, пароконвектомат, мийки, стелажі, столи кухонні, електроплити, посуд (залишки освітньої субвенції, кошти місцевого бюджету). Закуплено новий автобус (кошти державного та  місцевого бюджетів, 70% на 30%).

В грудні очікується додаткове обладнання для шкільних їдальнень (хліборізка, холодильник та варочний котел), для кабінету трудового навчання: швейні машинки, слюсарні інструменти (залишки коштів освітньої субвенції), кабінет фізики (реалізація програми «Спроможна школа для кращих результатів»), обладнання для ресурсної кімнати (освітня субвенція для осіб ООП).

Грицівський ліцей

Крачанівська гімназія

Микулинський ЗДО «Малятко»

Орлинецький ЗДО

Микулинська гімназія

Лотівський ЗДО “Зернятко”

Великошкарівська початкова школа