Благодійна акція «Подаруй дитині свято!»

Чи часто ми задумуємося над тим, що таке доброта? І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

За традицією в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Діти пишуть Миколаєві листи. Вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе їм безліч подарунків. А ми, дорослі, стараємося зберегти цю казку в душах дітей.

18 грудня діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, завдяки підтримці підприємців-благодійників та небайдужих жителів громади отримали солодкі подарунки.

Грицівська селищна рада висловлює щиру подяку Москалюку Олександру, Жвалюку Василю, Поліщук Валентині, Слободенюку Євгену, Кравчук Валентині, Слюсарчук Тетяні, Мисику Леоніду, Джурабаєву Руслану, Шевченку Петру, Дембіцькому Олексію,  Романюку Миколі, Кучерук Тетяні, Стецюк Тетяні, Асоціації «Відродження Грицева» заучасть у благодійній акції «Подаруй дитині свято!».

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.