Через погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації у Грицівській ТГ учні 5 – 11 класів переходять на дистанційне навчання

Сьогодні, 26 березня 2021р., відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Грицівської територіальної громади.

З метою вживання додаткових заходів з запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби СОVID -19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоУ-2., комісія вирішила:

Заборонити на період до 12.04.2021 року на території Грицівської територіальної громади:

1.1.Проведеня всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

1.2.Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе) після 22.00 год. вечора, крім діяльності з надання послуг адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

1.3.Приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів.

1.4.Роботу закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 22.00 годин до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг  з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.

1.5.Приймання відвідувачів у спортивних залах та фітнес центрах.

1.6.Відвідування закладів освіти, незалежно  від форми власності, здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.                                                                                                         

2.Посилити відповідальність керівників закладів охорони здоров’я за дотриманням вимог щеплення медичних працівників підпорядкованих колективів.                                                                         

 3.Керівникам закладів охорони здоров’я забезпечити надання до Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації письмових згод або відмов всіх медичних працівників від щеплень підпорядкованих колективів. Термін: до 30.03.2021 року.

4. Керівникам закладів охорони здоров’яактивізувати роз’яснювальну роботу з важливості вакцинопрофілактики.