День Національної поліції України

4 липня у Шепетівському відділі поліції відбувся захід з нагоди Дня Національної поліції. Для привітання працівників поліції з професійним святом завітали: голова райдержадміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук, секретар міської ради Микола Кікоть, голова Грицівської ОТГ Людмила Тіфенбах, заступник голови Ленковецької ОТГ Олена Волошина та заступник голови Судилківської ОТГ Валентина Мазур.

Україна – держава, в якій повага до думки та запитам суспільства, є один з фундаментальних пріоритетів. На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії, що у виконанні своїх обов’язків вона буде стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозоріша і проста, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!

За зразкове виконання своїх посадових обов’язків, високий професіоналізм кращі працівники поліції були відзначені почесними грамотами та подарунками.