Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя!

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Кожна дитяча усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Але цьогоріч це свято дитинства з присмаком болю за кожне маленьке сердечко, на яке безжально впав тягар війни… та дітям свято завжди потрібно.

Неймовірне свято для дітей відбулося у Грицівській територіальній громаді першого літнього дня. Завдяки зусиллям відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, служби у справах дітей Грицівської селищної ради, закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти громади та «Епіцентр Агро».

Зі святкової сцени у позашкільному закладі «Школи сприяння здоров’ю» привітала дітей із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей – Грицівський селищний голова Марина Поліщук та побажала діткам міцного здоров’я, мирного неба, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Після привітання відбувся святковий концерт, організований «Школою сприяння здоров’ю» і Грицівським будинком культури та розважальна шоу – програма, проведена за сприяння «Епіцентр Агро», депутата Хмельницької обласної ради Світлани Павлишиної на спортивному майданчику, де місцева дітвора разом з вимушено переселеними «грицівчанами» активно брали участь в конкурсах, танцях, розважальних іграх, флешмобі.

Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи смакували козацький куліш, а також морозиво.

Грицівський селищний голова Марина Поліщук та виконавчий комітет Грицівської селищної ради висловлють щиру подяку підприємцям, які долучились до свята та подарували дітлахам морозиво: Мисик Л.І., Макуха В.А., Москалюк О.В., Ганаба Г.М. та Шевченко П.М..

З нагоди свята дитинства, 31 травня,  службою у справах дітей спільно з працівниками «Центру надання соціальних послуг», поліцейським офіцером громади було відвідано сім’ї опікунів, піклувальників та сім’ї в яких діти перебувають у складних життєвих обставинах. Дітям було вручено подарунки та солодощі закуплені Грицівською селищною радою.

О 17:00 год, Храм першоверховних апостолів Петра і Павла, селищний голова Марина Поліщук та начальник Служби у справах дітей Наталія Паламарчук взяли участь у панахиді за спокій душ невинно вбитих дітей, які загинули під час війни…

Свято проводилось із дотриманням правил безпеки у воєнний час.

Разом до перемоги!