Для тих чия професія від Бога

Щороку, у першу неділю жовтня, вся країна вітає вчителів із професійним святом.

Це день, у який відзначаються роль і заслуги працівників сфери освіти – у процесі якісного навчання на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Тож 4 жовтня 2018 року відбувся святковий концерт, присвячений Дню вчителя.

На святі були присутні освітяни Грицівської об’єднаної територіальної громади. Освітян з професійним святом привітали селищний голова Людмила Тіфенбах, начальник відділу освіти Іванна Варава . Вони побажали всім натхнення, наполегливості і цілеспрямованості в роботі, злагоди і благополуччя в родині, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, добра, надії й любові в серці!

Під час урочистостей почесними грамотами та квітами були відзначені кращі за професією.

Святкову атмосферу створили працівники та аматори самодіяльної творчості Будинку культури, села Корпилівка , села Мала Шкарівка. На сцені прозвучали найщиріші привітання та побажання педагогам, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги, а танцювальні колективи подарували настрій запальними композиціями.

Щиру подяку висловлюємо на адресу всіх тих людей які приймали безпосередню участь в організації свята а особливо керівнику фермерського господарства «Світанок» депутату Грицівської селищної ради Конончуку Павлу Анатолійовичу.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .