Дорогі освітяни!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем працівника освіти!

Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Адже саме ваша праця закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав.

Саме Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

З найкращими побажаннями секретар Грицівської селищної ради Інна СЛАБА