Дорогі жителі нашої громади, шановні учасники бойових дій, гості!

74 роки Перемоги! «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для людства була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильними. Вона – запорука неминучості нашої перемоги.

Памʼятаємо. Перемагаємо.

«Спинись, Людино! Мовчки поклонись.

У тишині задумайся на мить.

«Хай буде проклята війна!»

Війна…

Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України.

Минають роки, відлітають у вічність…

Мільйонам людей назавжди врізався в пам’ять біль Другої Світової війни.

Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті. І скільки б не минуло років і десятиліть від того недільного ранку, коли пролунало страшне слово „війна”, вони ніколи не принесуть спокою матерям, діти яких віддали найдорожче – життя у боротьбі з фашистськими загарбниками.

Не забуваймо героїв-воїнів нашого селища, які пішли на фронт, і не повернулися у свої рідні оселі.

Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же мирне небо опалене полум’ям війни. Ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям  Слава!», а тепер вони набули нового святого змісту. Нині ми проявляємо бажання віддати особливу шану тим, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент життя нашої країни не відступив і пожертвував собою заради своєї Батьківщини. Це наші герої, наші односельчани.

Вшануймо пам’ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Щиро вітаю вас із Днем Перемоги!

Всім нам – мирного неба над головою, злагоди, взаєморозуміння, добра та єдності!

Щоб народжувалися діти, будувалися будинки, щоб завжди перемагало життя, були мир і надія на гарне майбутнє. Вічна пам’ять загиблим і вічна слава переможцям!

З повагою і найкращими побажаннями Грицівський селищний голова Людмила Тіфенбах