Дитинство – це те, з чого починається життя кожної людини

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського та здійснення своїх мрій і сподівань на краще.

      Проте, сьогодні відзначення Дня захисту дітей охоплене сумом та жалем….Не має великих концертів та розваг… Війна…. Бойові дії на території нашої держави…Вбивство та насильство над дітьми…. Це те, що ми бачимо, що відчуваємо з 24 лютого….

      Схиляємо голову, у хвилинні мовчання, згадуючи кожного з невинно вбитих дітей…

      Бажаємо швидкого одужання діткам, у яких порені тіло та душа….

      Бажаємо здоров’я діткам, батьки яких на фронті… Розділяємо біль дітей, батьки яких віддали життя за Батьківщину… Вони наші Герої!

      Молимося за дітей, які перебувають в окупації та швидке повернення тих дітей, які незаконно вивезені на територію агресора…

      Щиро дякуємо усім, усім хто надав прихисток на території нашої Держави, так і за її межами: дітям – сиротам, дітям, позбавленим, батьківського піклування, дітям, які залишились без батьківського піклування, прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу, опікунам, піклувальникам. Дякуємо усім, хто допомагає дітям у важкі часи війни!

      У дітей не повинно бути нещасливого дитинства. Турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків. Щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей.
     Дорогі діти, міцного здоров’я вам та миру!!!

     Слава Україні! Слава нашим Героям!

Служба у справах дітей Грицівської селищної ради