Фестиваль «Моє село –моя святиня»

28 серпня 2018 року в селі Сасанівка Полонського району Грицівської об’єднаної територіальної громади відбулося свято села, а саме фестиваль єдності «Моє село – моя святиня».

На святі були присутні жителі сіл Сасанівки та Крачанівки і гості. З нагоди свята присутніх привітали: Смерека Тетяна Леонідівна – помічник народного депутата Романа Мацоли, Слаба Інна Петрівна – секретар Грицівської селищної ради, виконуюча обов’язки старости сіл Сасанівки та Крачанівки Олена Возна . Вітаючі побажали мешканцям сіл здоров’я, Божого благословіння, достатку, миру в душах та серцях. Слаба Інна Петрівна нагородила учасника АТО Панчука Євгена з нагоди його дня народження. Щирі слова подяки пролунали на адресу всіх тих людей, які надали спонсорську допомогу для організації свята.

Фестиваль було побудовано на виступах колективів аматорів художньої самодіяльності Грицівської об’єднаної територіальної громади. Під час свята людей пригощали запашною юшкою та іншими смачними стравами. Незважаючи на дощову погоду атмосфера на фестивалі залишалася святковою.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .