Грицівcька громада – за чисте довкілля!

Згідно рішення виконавчим комітетом Грицівської селищної ради було прийнято рішення щодо проведення місячника благоустрою у період з 18.03.2019р по 18.04.2019 року, з метою забезпечення в населених пунктах Грицівської громади  чистоти та порядку, підвищення рівня їх благоустрою.

      Протягом місячника благоустрою планується  здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, парків, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок, а також очищення від сміття кладовищ, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, могил загиблих захисників України, озеленення тощо.

      Працівники Грицівської селищної ради, музичної школи, дитячого ясла – садка,  ліцею, будинку культури, бібліотеки, інклюзивно – ресурсного центру та школи сприяння здоров’ю, долучилися до акції «За чисте довкілля»  і 05 квітня 2019 року активно  працювали у центральній частині селища Гриців та його околицях. Було очищено зелені зони від листя та сміття, перекопано клумби, організовано вивезення сміття.      Своїм прикладом ми закликаємо керівників підприємств, установ, організацій ОТГ, усіх громадян  забезпечити благоустрій на закріплених територіях, дотримуватись правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території громади та долучитися до щорічної акції «За чисте довкілля», яка триває з 18 березня по 18 квітня 2019 року.