Грицівська ОТГ відсвяткувала День Державного прапора та День незалежності України

23 та 24 серпня 2019 року в Грицівській ОТГ відбулися урочистості до Дня Державного прапора та Дня незалежності України.

Святкування розпочалися з урочистих церемоній – підняття Державного прапора України.

В Грицівській селищній бібліотеці та сільських філіях діяли ексклюзивно книжково – ілюстровані виставки “Це моя Україна, це моя Батьківщина”, книжкові полички «З Днем Незалежності, Україно!». Пройшла патріотична година «Є така держава –Україна».

День Незалежності України – свято, яке відзначає вся наша суверенна держава, яке є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою незалежну державу.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Відбулися святкові концерти, де лунали патріотичні пісні у виконанні художніх колективів, виконувались різні танцювальні номери, звучали вітання гостей.

с. Лотівка
с. Лотівка
с. Лотівка

Святкування Дня Державного прапора і Дня незалежності України в с. Сасанівка та Крачанівка.

Під час свята не забули й про тих, хто поклав голову, виборюючи незалежність України, і про тих, хто зараз захищає країну від агресора. Їхню пам’ять вшанували хвилиною мовчання.

Святкування Дня Незалежності України у Грицівській ОТГ пройшло у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.