Мережі ЦНАП 9 років

Сьогодні, 6 вересня відзначається День мережі ЦНАП.

Всі відвідувачі центру надання адміністративних послуг Грицівської селищної ради змогли долучитися до його роботи. Святкова атмосфера, створена працівниками відділу, підштовхувала цікавитись його роботою.

Робочий день ЦНАПу розпочався з привітань селищного голови Марини Поліщук, секретаря Валентини Грабарчук, керівників та працівників відділів.

Відвідувачі центру надання адміністративних послуг спробували надавати послуги самостійно у грі «Відчуй себе адміністратором ЦНАП». Звичайно, не всім було легко зорієнтуватись як правильно надати послугу, але за допомогою наших працівників все вдалось!

Справжнє захоплення викликала «Вікторина про ЦНАП», яку можна було пограти онлайн на платформі «Kahoot». Учасниками гри стали працівники інших відділів та відвідувачі ЦНАПу, які з цікавістю ознайомилися з новою корисною інформацією, а переможці гри тішились своїми результатами.

Учні 10 класу Грицівського ліцею теж завітали до ЦНАПу з бажанням ознайомитись з особливостями роботи відділу. Чудова профорієнтаційна зустріч допомогла десятикласникам зрозуміти суть роботи центру надання адміністративних послуг.

Працівники відділу щиро вдячні усім за привітання та приємні побажання!