Мітинг з нагоди річниці визволення території Грицівської ОТГ від нацизму під час Другої світової війни

Березень! Цей вікопомний місяць уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість жити на вільній землі!

05 березня 2020 року в Грицівському будинку культури відбувся Мітинг з нагоди річниці визволення території Грицівської ОТГ від нацизму під час Другої світової війни.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступники селищного голови Наталія Олександрівна Ленчук та Юрій Васильович Семенюк.

Під час урочистостей прозвучали пісні у виконанні Віктора Євгеновича Плахтія та Тетяни Олексіївни Стецюк. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

Після війни останки воїнів – визволителів було перепоховано у Братські могили і зведено пам᾽ятники. Пам’ять про загиблих солдатів та офіцерів різної національності увіковічнена  монументами, пам᾽ятниками та пам᾽ятними знаками, які є у кожному селі Грицівської ОТГ.

Вшанували їхню пам᾽ять покладанням гірлянд та квітів.