Не словом, а ділом..

З початку повномасштабної російської військової агресії Грицівська селищна рада неодноразово організовувала і сама долучалася до акцій по збору гуманітарної допомоги на потреби ЗСУ та територіальної оборони.

Протягом декількох днів жовтня жителі Грицівської територіальної громади активно долучилися до збору теплих речей для наших захисників: плит ОСБ (13 шт.), матраци (28шт.), утеплювача (2 рулони), картоплі (20 мішків), яблук (5 мішків), капусти квашеної(124л.) та різних дрібничок, таких як, шкарпетки(258пар), рукавички(67 пар), шапки(66шт.), термобілизна та светри.  

За декілька днів наших воїнів будуть зігрівати плетені шкарпетки від Лідії Дикунець, Галини Бернатович, Олени Баркалової.

Смакуватимуть горішками та узварами з сухофруктів від родини Бернатовичів.

Поїхала до захисників картопля вирощена жителями старостинського округу сіл Орлинці, Устянівка та Рожична.

Гарною добавкою до картоплі стала квашена капуста, яка була виготовлена нашими бджілками-трудівницями командою Лотівського ЗДО «Зернятко».

Висловлюємо щиру вдячність старостам, депутатам Михайлу Ганабі, Віталію Возному, Казиміру Глібовичу та Івану Конончуку, ПП Віктору Дехтяруку, працівникам закладів освіти, музичної щколи, селищної бібліотеки та філій, клубним закладам та селищної ради, небайдужим мешканцям нашої громади, за те, що долучились до гуманітарної допомоги для потреб Збройних Сил України!

Хай Господь вам сторицею віддячить за ваше розуміння та добро.
Ми віримо в українську армію! Спільно молимось за наших захисників!

Разом МИ сила!

Разом до ПЕРЕМОГИ!