Нові перемоги в дзюдо

Дзюдо – це японське бойове мистецтво, в основі якого майстерність захисту без зброї. В перекладі з японської мови дзюдо означає «м’який, гнучкий шлях». Починаючи з 2013 року, це бойове мистецтво опанувала молодь Грицівської громади (на базі Опорного закладу освіти «Гриівський ліцей» працювала секція дзюдоїстів) . На даний час з вересня 2021 року  секцією дзюдо в громаді опікується Грицівський заклад позашкільної освіти «Школа сприяння здоров’ю» (тренер Шайдевич Володимир Георгійович).

За цей не досить великий період грицівські спортсмени мають непогані успіхи в обласних змаганнях, а саме:

  • на відкритому турнірі з дзюдо “Новатор серед юнаків  2012-2013р.н. 2014-2015р.н. та дівчат 2010 та молодших р. н. 30 січня 2022 року в м. Хмельницькому четверо вихованців Грицівського закладу позашкільної освіти «Школа сприяння здоров’ю»   (Жвалюк Катерина, Змерега Олександр, Суховерша Захар, Дубина Олександра) взяли участь у змаганнях і як результат Дубина Олександра 2 місце.
  • 11-12 лютого 2022 року на Чемпіонаті Хмельницької області з дзюдо серед кадетів до 18 років в м.  Хмельницький четверо спортсменів (Володін Ростислав, Духович Єгор, Андрійчук Роман, Юшин Максим) Грицівської ТГ прийняли участь у змаганнях та посіли призові місця (Володін Ростислав 2 місце, Духович Єгор 3 місце).

Вітаємо наших спортсменів і тренера Шайдевича Володимира з численними перемогами. Дякуємо, що примножуєте спортивні досягнення нашої громади.

Бажаємо вам успіхів і підкорення нових висот.