Новий ресурс з пошуку роботи

Хмельницька обласна служба зайнятості використовує в своїй роботі сучасні електронні сервіси для роботи з клієнтами. На вебсайті служби зайнятості Ви можете переглянути базу вакансій та опублікувати власне резюме, зареєструватися в електронному кабінеті та отримати доступ до електронної черги. Наразі відкрився новий ресурс з пошуку роботи —Jobmix.net.

Розробники сайту поставили за мету створити базу якісних резюме, за допомогою вимогливої модерації та покрокової підтримки шукачів. Структура і підхід сайту орієнтовані на результативний пошук співробітників і зручну взаємодію з кандидатами. Щодня на сайті публікуються сотні нових резюме професіоналів і фахівців. Кожне резюме проходить глибоку модерацію, тому на сайті публікуються тільки перевірені анкети претендентів. На сайті також розміщенні  вакансії в  різних галузях, тому знайти роботу мрії стане легше!

Водночас фахівці з профорієнтації служби зайнятості проводять з безробітними консультації та роз’яснення щодо правильного оформлення резюме. Саме резюме є тим основним  документом, на основі якого роботодавець  може оцінити свого потенційного працівника, а шукач роботи – презентувати себе роботодавцю. З початку року навички написання резюме опанували близько 4 тис. осіб.

Тому якщо ви хочете отримати поради, які допоможуть вам у написанні ефективного резюме звертайтеся у відділ організації профорієнтації Хмельницького обласного центру зайнятості (0382) 65-24-12.