Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,  його очікуваної вартості

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про
 ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1Найменування предмету закупівлііззазначенням коду єдиного закупівельного словника:

Овочі та фрукти (морква, цибуля ріпчаста, капуста, буряк червоний, огірок свіжий, помідори, яблука, банани, апельсини, лимони, мандарини, груша, сливи, перець болгарський) згідно код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

ID номер закупівлі: UA-2024-01-22-011231-a

КЕКВ 2230 «Продукти харчування»

Місце поставки – Заклади освіти Грицівської селищної ради, Хмельницька обл., Шепетівський район, смт Гриців, с. Велика Шкарівка, с. Крачанівка, с. Микулин, с. Мала Шкарівка, с. Орлинці, с. Лотівка.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристиками предмета закупівлі визначені з урахуванням вимог:

  • Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
  • ДСТУ, ТУ;
  • Закон України «Про охорону дитинства»;
  • Закон України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон про закупівлі);
  • Постанова КМУ №1178, та інші нормативно – правові акти, що стосуються предмета закупівлі

Термін постачання – з моменту укладання договору до 31 грудня 2023 р

Кількісні характеристики відповідно до потреби Замовника:

Морква – 1200 кг.;

Цибуля ріпчаста – 1100 кг.;

Капуста – 1200 кг.;

Буряк червоний – 1100 кг.;

Огірок свіжий – 100 кг.;

Помідори -130 кг.;

Яблука – 531 кг.;

Банани – 451 кг.;

Апельсини – 304 кг.;

Лимони – 14 кг.;

Мандарини – 37 кг.;

Груша – 30 кг.;

Сливи – 37 кг.;

Перець болгарський – 70 кг.

3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі визначена з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Основні джерела інформації для визначення очікуваної вартості:

  1. Система «Prozorro». Аналіз закупівель інших Замовників;
  2. Інформація щодо вартості продуктів харчування операторів ринку з відкритих джерел

Враховуючи необхідний обсяг закупівлі очікувана вартість закупівлі, становить – 210000,00 гривень (Двісті десять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

Умови оплати –  після плата.