Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19  за період з  31 жовтня по 6 листопада

За тиждень на Хмельниччині зафіксували 456 нових випадків (на 47,2 % менше, ніж минулого тижня). До закладів охорони здоров`я Хмельниччини госпіталізували 71 особу (на 96 менше). Внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19, померли 3 людини. Одужали 819 громадян.

На Шепетівщині протягом тижня  виявлено 38 випадків захворювання, в тому числі 2 дітей. Госпіталізовано 11 осіб.

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 26 осіб (усі жителі міста Шепетівка), з них 1 дитина. Госпіталізації потребували 6 громадян, а одужали — 47 осіб.

У Ленковецькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  2  особи (усі жителі Ленковець). Госпіталізації потребувала 2 особи  Одужали — 5 громадян.

У Судилківській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 2 особи (по 1 жителю сс. Судилків та Серединців), в тому числі одна дитина. Госпіталізований й пацієнт. Одужали по громаді за тиждень 9 осіб.

 У Грицівській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 5 осіб (4 жителі Грицева та один з Москвитянівки), госпіталізована 1 людина,  одужали по громаді за тиждень 6 чоловік.

По Михайлюцькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  3 чоловік (2 мешканці Михайлючки та 1 з Хутора). Одна особа потребувала госпіталізації.  Одужало протягом тижня 4 осіб.

Наголошуємо на необхідності дотримання протиепідемічних заходів. Також, якщо перебуваєте в безпеці, зверніться до найближчого пункту чи центру вакцинації та зробіть щеплення проти COVID-19. За таких умов зможете уникнути важкого перебігу хвороби та госпіталізації.