Полонська районна державна лікарня ветеринарної медицини проводить осінню диспансеризацію тварин

Полонська районна державна лікарня ветеринарної медицини організовує з 14 вересня 2020 року осінню диспансеризацію тварин у м. Полонне та селах Полонського району для  проведення діагностичних досліджень і щеплення великої рогатої худоби в господарствах особистого користування.

Диспансеризація – це комплекс планових діагностичних, лікувально-профілактичних і санітарно-гігієнічних заходів, спрямованих на раннє виявлення ознак захворювань тварин (коней, дрібної рогатої худоби, великої рогатої худоби), профілактику та лікування хвороб (антропозоонозів). 

    Керуючись  ЗУ «Про ветеринарну медицину»  з метою  забезпечення стабільного епізоотичного благополуччя   на  підконтрольній території  зобов’язуємо   Ваc, в міру   повноважень як  голови ОТГ, посприяти забезпеченню максимального інформування населення на території  об’єднаної територіальної громади.  

З усіх питань та для одержання додаткової інформації звертайтеся в Полонську  державну службу ветеринарної медицини за адресою: м. Полонне,  вул. Князя Романа, 9

Тел. 2 – 04 – 96.