Перший в історії Грицівської ОТГ турнір з міні – футболу на новенькому стадіоні європейського зразка

6 грудня, у День Збройних сил України, мешканці смт Гриців отримали справжній подарунок – сучасний футбольний стадіон.

Уро­чис­те від­крит­тя від­бу­ло­ся за учас­ті на­род­но­го де­пу­та­та Ук­ра­їни Олек­сан­дра Ге­ре­ги, президента асоціації ветеранського футболу України Олега Собуцького, депутата Хмельницької обласної ради Світлани Павлишиної, селищного голови Марини Поліщук, помічника народного депутата Лариси Трачук та депута Грицівської селищної ради Михайла Ганаби, а також команд футболістів із смт Грицева, сіл Лотівка та Сасанівка.

Зі словами вдячності звернулася Марина Андріївна до гостей, зокрема народного депутата України, віце-президента федерації футболу Олександра Гереги, який презентував чудовий подарунок Грицівській селищній раді, а саме стадіон за сучасними стандартами для молоді, адже саме молодь – майбутнє нашої громади.

Під час урочистостей, подарунки отримали капітани футбольних команд, заклади освіти Грицівської ОТГ – Грицівський ліцей, школа сприяння здоров’я, ВХПУ №19, ВПУ №38, а також Михайло Ганаба, як ініціатор створення спортивного майданчика.

Селищному голові у подарунок дістався футбольний м᾽яч з підписами відомих українських футболістів.

Право забити перші голи у ворота, на новенькому полі, було надано місцевим ветеранам футболу – Володимиру Паламарчуку та Валентину Байді.

Після чого і розпочався перший в історії Грицівської ОТГ турнір з міні – футболу за сприяння народного депутата України Олександра Гереги та підтримки Шепетівської районної організації ВФСТ “Колос” та голови федарації футболу Шепетівського району та ОТГ Віктора Козійчука.

За підсумками турніру перше місце посіла команда з села Сасанівка і отримала Кубок за І місце з міні – футболу серед команд КФК ОТГ.

ІІ місце посіла команда Гриців 21+

ІІІ місце – Гриців 40+

IV місце – Лотівка.

Серед кращих іграків було відмічено: Скомського Богдана, Остраницю Сергія, Дембіцького Костянтина та Олійника Руслана.

 Щирі вітання переможцям!