Підсумки “Учитель року-2021” (І тур – зональний)

На виконання указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», відповідно до Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 року №638 (із мінами), наказу Міністерства освіти і науки України від 09 червня 2020 року №777 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», розпорядження голови селищної ради від 10 листопада 2020р.№121-р «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» та з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» (03-04 грудня за номінацією «Українська мова та література», 07-08 грудня 2020 року за номінацією  «Математика»).

 Конкурс передбачав попередню реєстрацію учасників на платформі МОНУ зі створенням профілю в освітній мережі (заповнення реєстраційної картки) та участь у трьох випробуваннях: «Дистанційний урок», «Тестування з фахової майстерності», «Майстер-клас» (онлайн-режим) – для всіх номінацій.

У конкурсних випробуваннях з 2-х номінацій (українська мова та література та  математика взяли участь 3 вчителя Грицівської громади: вчителька української мови та літератури Колісевич Мирослава Петрівна, вчителька математики Волощук Надія Анатоліївна (Опорний заклад освіти «Грицівський ліцей») та вчителька української мови та літератури Дзержинська Лариса Іванівна (Крачанівська гімназія). Учасники конкурсу ділитися своїми надбаннями, демонстрували не тільки методичну грамотність, а й художні (фахові) вміння, уміння майстерно   організувати дистанційне навчання, виявили власні творчі можливості.

 На підставі протоколів засідання журі з кожної номінації 2 педагоги стали переможцями: Колісевич Мирослава Петрівна, вчителька української мови та літератури Опорного закладу освіти «Грицівський ліцей» та Дзержинська Лариса Іванівна, вчителька української мови та літератури Крачанівської гімназії.

Переможці І (зонального) туру будуть представляти Грицівську громаду у ІІ обласному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». 

Журі відмітило належний рівень володіння учителями сучасними технологіями, обізнаність учасників конкурсу із вимогами програми щодо викладання предметів, володіння мережевими сервісами із використанням відеоінструментів.

Вітаємо   учасників І (зонального) туру із вагомими досягненнями та бажаємо подальших успіхів та перемоги.